Την παράταση της προθεσμίας καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΓΑ. Όπως ανακοινώθηκε, όσοι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ δεν έχουν καταβάλει την ασφαλιστική εισφορά μέχρι τις 29-07-2011, που έληγε η προηγούμενη προθεσμία, μπορούν να την καταβάλουν μέχρι τις 30-09-2011, χωρίς οποιαδήποτε συνέπεια.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).