
Αγώνα κατά της βαρβαρότητας που ζουν οι εργαζόμενοι, ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα
Την πρόταση του ΚΚΕ για την «ενίσχυση του λαϊκού αγώνα» και την ανατροπή της «αντιλαϊκής πολιτικής με τη λαϊκή εξουσία», ανέλυσε η γγ της του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στη διάρκεια της ομιλίας της, στην πλατεία Πυθαγόρα, στη Σάμο.
Την πρόταση του ΚΚΕ για την «ενίσχυση του λαϊκού αγώνα» και την ανατροπή της «αντιλαϊκής πολιτικής με τη λαϊκή εξουσία», ανέλυσε η γγ της του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στη διάρκεια της ομιλίας της, το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία Πυθαγόρα, στη Σάμο.
«Σήμερα δεν είναι η μέρα να σας πούμε τα προβλήματα, τα οποία τα γνωρίζετε, ούτε να κλάψουμε γι’ αυτά. Αλλά να σας αναλύσουμε και να σας δώσουμε διεξοδικά την πρόταση του ΚΚΕ», σημείωσε η κ. Παπαρήγα.
Η γγ του ΚΚΕ έκανε λόγο για «βαρβαρότητα που ζουν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα με την επίθεση που δέχονται» και τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλη διέξοδος, από τον οργανωμένο λαϊκό αγώνα για την απόκρουση αυτών των μέτρων».
Στην κατεύθυνση αυτή, πρόσθεσε, το ΚΚΕ θα αναλάβει και αναλαμβάνει τις ευθύνες του και θα είναι στην πρώτη γραμμή για την οργάνωση του λαού και την αντεπίθεσή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442