Αντιδρά η ΓΕΝΟΠ στις προτάσεις της ΡΑΕ για τη μείωση των απλήρωτων λογαριασμών
Την αντίθεσή της εκφράζει η ΓΕΝΟΠ στις προτάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ) για να περιοριστούν οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί ρεύματος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται: η αγορά προπληρωμένων καρτών ρεύματος, η αύξηση των εγγυήσεων και η δημιουργία «ενεργειακού Τειρεσία». Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό, τονίζει η ΓΕΝΟΠ και υποστηρίζει ότι η αιτία του προβλήματος είναι η αύξηση της τιμής του ρεύματος και «τα μέτρα οικονομικού στραγγαλισμού εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων».
Την αντίθεσή της στις προτάσεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για να περιοριστούν οι ληξιπρόθεσμοι λογαριασμοί ρεύματος, εκφράζει η ΓΕΝΟΠ.
Στις προτάσεις της Αρχής, που δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η αγορά προπληρωμένων καρτών ρεύματος, η αύξηση των εγγυήσεων και η δημιουργία «ενεργειακού Τειρεσία» με το ιστορικό των ανεξόφλητων λογαριασμών των καταναλωτών.
Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει, ότι το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και ότι η αιτία του προβλήματος είναι η αύξηση της τιμής του ρεύματος και «τα μέτρα οικονομικού στραγγαλισμού εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας παίρνει διαζύγιο από την επιστήμη – Χωρίς εμβόλιο για την ηπατίτιδα τα βρέφη
- Μέσι: Το μήνυμα υπερηφάνειας του μετά την κατάκτηση του τίτλου στο MLS
- Από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ – Με «άρωμα» Ευρώπης οι κορυφαίες πόλεις του κόσμου για το 2025
- Σούπερ μάρκετ: Πώς κλείνει το καλάθι του 2025 και ο γρίφος του 2026
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers




