
Ακριβότερη η έξοδος της Ισπανίας στις αγορές για την άντληση 2,8 δισ. ευρώ
Το ποσό των 2,885 δισ. ευρώ άντλησε η Ισπανία μέσω της έκδοσης τρίμηνων και εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με αυξημένο όμως επιτόκιο. Στα έντοκα γραμμάτια τρίμηνης διάρκειας το επιτόκιο διαμορφώθηκε στο 1,899% έναντι 1,568%, ενώ στα εξάμηνης διάρκειας στο 2,519% έναντι 1,776%.
Το ποσό των 2,885 δισ. ευρώ άντλησε η Ισπανία μέσω της έκδοσης τρίμηνων και εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με αυξημένο όμως επιτόκιο.
Όπως ανακοίνωσε το κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα της χώρας, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στη δημοπράτηση εντόκων γραμματίων τρίμηνης και εξάμηνης διάρκειας, συνολικού ύψους 2,885 δισ. ευρώ, με επιτόκιο 1,899% για τα τρίμηνα, έναντι 1,568% της αντίστοιχης προηγούμενης δημοπρασίας στις 21 Ιουνίου, και 2,519% για τα εξάμηνα έναντι 1,776% της αντίστοιχης προηγούμενης δημοπρασίας, επίσης στις 21 Ιουνίου.
Μέσω των τρίμηνων γραμματίων αντλήθηκε ποσό 750 εκ. ευρώ και μέσω των εξάμηνων 2,135 δισ. ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Πως να σκοτώσετε τη Μελάνια Τραμπ» – Βίντεο από το Ιράν ενθαρρύνει τη δολοφονία της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ
- Πυρκαγιές: Η άλλη όψη του ελληνικού καλοκαιριού
- Ο «σκοτεινός και βίαιος υπόκοσμος» της παράνομης διακίνησης ερπετών σε ένα νέο ντοκιμαντέρ
- Το φετινό Ελ Νίνιο θα είναι «το ισχυρότερο που έχει καταγραφεί ποτέ» – Κακά μαντάτα για τον καιρό μέχρι το 2027
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- Άνω Λιόσια: «Ήθελα να δω εάν είχε νερό ή βενζίνη» – Τι λέει ο 85χρονος που προκάλεσε φωτιά στο γκαράζ του σπιτιού του

