
Δυνατή η έξοδος στις αγορές σε δύο χρόνια, εκτιμά το IIF
Την πεποίθησή του ότι η Αθήνα μπορεί να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της και να επίστρέψει στις αγορές μέσα στα επόμενα δύο χρόνια εξέφρασε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) Τσαρλ Νταλάρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι λεπτομέρειες της συμμετοχής των ιδιωτών στο πρόγραμμα για την Ελλάδα αναμένεται να καθοριστούν σύντομα, ενώ η πρώτη σύσκεψη εργασίας για το ζήτημα θα γίνει την Πέμπτη.
Την πεποίθησή του ότι η Αθήνα μπορεί να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της και να επίστρέψει στις αγορές μέσα στα επόμενα δύο χρόνια εξέφρασε ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IFF) Τσαρλ Νταλάρα μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο στην Ουάσινγκτον.
Η έξοδος στις αγορές, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι εφικτή εάν το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής εφαρμοστεί πλήρως και εάν η Αθήνα καταφέρει να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων.
Ο Τσαρλς Νταλάρα, όπως μεταδίδει το Reuters, ανέφερε επίσης οι λεπτομέρειες της συμμετοχής των ιδιωτών στο πρόγραμμα για την Ελλάδα αναμένεται να καθοριστούν σύντομα, καθώς η πρώτη σύσκεψη εργασίας για το ζήτημα θα γίνει την Πέμπτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις 27χρονη μετά από πτώση με πατίνι
- Σώματα της μόδας: Η συμπερίληψη αυξήθηκε αλλά τα πρότυπα ομορφιάς έμειναν ίδια
- Υπόθεση Mango: Ο Τζόναθαν Άντικ παραιτείται από τον κολοσσό με επιστολή – «Δεν σκότωσα τον πατέρα μου»
- Markos by Night: Επιστρέφει το Σάββατο με την παράσταση «50 Αποχρώσεις to Greece»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού
- Δήμητρα Παπαδοπούλου: Πήρε πτυχίο στα 64 της και το αφιερώνει στον πατέρα της


