
Ένταση και επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην Τυνησία
Ένταση και επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών στην Τυνησία
Ταραχές ξέσπασαν στην συνοικία Ιντιλάκα στο δυτικό τμήμα της Τύνιδας, όταν μία ομάδα περίπου 200 ατόμων έβαλαν φωτιά σε αστυνομικό τμήμα. Η αστυνομία της Τυνησίας πυροβόλησε προειδοποιητικά στον αέρα και έκανε χρήση δακρυγόνων για να τους απωθήσει. Οι συγκεντρωμένοι είπαν ότι διαμαρτύρονταν για ένα επεισόδιο που σημειώθηκε την Παρασκευή, όταν αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα σε ένα τέμενος στο κέντρο της πόλης για να διαλύσουν συγκέντρωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442