
Η Χίος απέκτησε τον Βλοντάκη
Στην ομάδα της Χίου θα συνεχίσει την καριέρα του, ο διεθνής πολίστας Αντώνης Βλοντάκης, η συνεργασία του οποίου με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε.
Στην ομάδα της Χίου θα συνεχίσει την καριέρα του, ο διεθνής πολίστας Αντώνης Βλοντάκης, η συνεργασία του οποίου με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε.
Η ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΝΟ Χίου, έχει ως εξής: «Ανακοινώνουμε επίσημα την συμφωνία με τον Αντώνη Βλοντάκη. Η διοίκηση του ομίλου καλωσορίζει στις τάξεις της, τον κορυφαίο έλληνα φουνταριστό και του εύχεται, με το σκουφάκι του Ομίλου, να έχει ανάλογες επιτυχίες όπως μέχρι τώρα στην τεράστια και λαμπρή του καριέρα».
Από την πλευρά του, ο Χανιώτης άσος, δήλωσε στην εφημερίδα «Αλήθεια» της Χίου: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Χίου. Αλλά και για τον άνθρωπο Παναγιώτη Παππή, που κοσμεί το άθλημα της υδατοσφαίρισης και πρέπει να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για άλλους. Προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη του και τα χρήματα του, για την Χίο. Η ομάδα έχει δυναμώσει αρκετά και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλος μας. Στόχος μας να σηκώσουμε ότι κούπα βρούμε μπροστά μας. Ελπίζω τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων, του ονόματος μας και να οδηγήσουμε τη Χίο, σε μονοπάτια που δεν έχει βρεθεί ξανά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Τα δεδομένα για Ολυμπιακός και ΑΕΚ στα πλέι οφ
- «Φυλακή ή Επιστροφή»: Παγωμένες οι διαδικασίες ασύλου, οι νόμιμα αιτούντες υπό κράτηση
- Ο Μάγερ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στην ΑΕΚ
- Boy George: Οργή για το νέο τραγούδι του – «Εσείς λέτε γενοκτονία, εγώ λέω πόλεμο» λέει για τη Γάζα
- Κόρινθος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του εργοστασίου – Πήραν προθεσμία οι συλληφθέντες
- Ζελένσκι και Τραμπ συζήτησαν τις άδειες για κατασκευή Patriot



