Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ξεκινάει η προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα με ένα μεγάλο ντέρμπι. Η διοργανώτρια Αργεντινή αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη (01:15), ενώ το άλλο ζευγάρι που παίζει σήμερα, Σάββατο, είναι το Κολομβία-Περού (22:00).
Η φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης και τα ζευγάρια που προέκυψαν από τα σταυρώματα για την προημιτελική φάση είναι τα εξής: Κολομβία – Περού, Αργεντινή – Ουρουγουάη, Βραζιλία – Παραγουάη και Χιλή – Βενεζουέλα.
Κολομβία – Περού και Αργεντινή – Ουρουγουάη θα παίξουν το Σάββατο και από αυτά τα δύο ματς θα προκύψει ο 1ος ημιτελικός.
Βραζιλία – Παραγουάη και Χιλή – Βενεζουέλα θα παίξουν την Κυριακή και φυσικά από αυτά τα δύο ματς θα προκύψει ο 2ος ημιτελικός.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!