Στερνό αντίο σε ένα ακόμα θύμα της έκρηξης στη ναυτική βάση της Κύπρου
Στερνό αντίο απηύθυνε η Κύπρος στον 19χρονο ναύτη Αντώνη Χαραλάμπους, ο οποίος σκοτώθηκε στη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς. Οι γονείς του δώρισαν τα όργανά του για μεταμόσχευση.
Στερνό αντίο απηύθυνε η Κύπρος στον 19χρονο ναύτη Αντώνη Χαραλάμπους, ο οποίος σκοτώθηκε στη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς. Οι γονείς του δώρισαν τα όργανά του για μεταμόσχευση.
Μετά θάνατο ο Αντώνης Χαραλάμπους προήχθη στο βαθμό του κελευστή.
Η κηδεία του τελέστηκε σε ατμόσφαιρα βαθύτατου πένθους στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου.
Συγκινητική ήταν η παρουσία της Σωτηρίας Ανδρέου, στο σύζυγο της οποίας μεταμοσχεύτηκε ο ένας νεφρός του άτυχου παλικαριού.
Η κυρία Ανδρέου ευχαρίστησε τους γονείς για την γενναία απόφασή τους να προσφέρουν τα όργανα του γιου τους για μεταμόσχευση.
Στην κηδεία παρέστησαν η σύζυγος του προέδρου Χριστόφια, Έλση, οι υπουργοί Εσωτερικών και Υγείας, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Ρωσία: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες από ουκρανικές επιθέσεις
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442