Σε εφαρμογή το μέτρο της καταστροφής των προϊόντων παραεμπορίου με σπρέι
Σε εφαρμογή τέθηκε το Σάββατο ο νόμος που επιτρέπει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς να καταστρέφουν επιτόπου με χρωματιστά σπρέι τα προϊόντα των παράνομων μικροπωλητών στους δρόμους και τις αγορές. Η αρχή έγινε σε λαϊκή αγορά του Καματερού.
Σε εφαρμογή τέθηκε το Σάββατο ο νόμος που επιτρέπει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς να καταστρέφουν επιτόπου με χρωματιστά σπρέι τα προϊόντα των παράνομων μικροπωλητών στους δρόμους και τις αγορές.
Η αρχή έγινε σε λαϊκή αγορά του Καματερού στην Αττική, όπου κλιμάκιο ελεγκτών κατέστρεψε με ανεξίτηλα σπρέι ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και άλλα είδη.
Στους παράνομους πωλητές επιβλήθηκαν και όλες οι κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος.
«Έτσι προστατεύουμε τη δημόσια υγεία και τον καταναλωτή. Και φυσικά προστατεύουμε την οικονομία, την αγορά και το εμπόριο που δοκιμάζεται από την κρίση» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ.Χρυσοχοΐδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός 1-1: Ισοπαλία με «γκολάρα» του Αντρέ Λουίς και απώλειες
- Μέτρα προστασίας για τις κατολισθήσεις στην Κεφαλονιά αποφάσισε η επιτροπή κινδύνου πολιτικής προστασίαςκ
- Άν Χάθαγουεϊ: «Ο Τομ Χόλαντ είναι ο γιος των ονείρων μου»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Ανδρουλάκης: Πολιτική προτεραιότητα το ΕΣΥ – Θέση του ΠΑΣΟΚ η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Αιγαίου
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442