Τα τυπικά μένουν για να ντυθεί ο Γέστε στα «ερυθρόλευκα»
Το τηλέφωνο του Ινιάκι Ιμπάνεθ χτύπησε και τον καλούσαν από Ελλάδα. Για την ακρίβεια, από τον Ολυμπιακό τον ενημέρωσαν την Πέμπτη να βρίσκεται στην Αθήνα, ώστε να προχωρήσουν τη μεταγραφή του Φραν Γέστε στο Λιμάνι. Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Ερνέστο Βαλβέδε άναψε το πράσινο φως και η υπόθεση μπήκε στην τελική της ευθεία, αφού αν αύριο οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, ο Βάσκος μεσοεπιθετικός θα πάει στο Ζέεφελντ. Εκεί αναμένονται στην Πέμπτη και οι Μέλμπεργκ - Ρόμενταλ. Διαφωνία με Κατσικογιάννη και Γ. Παπαδόπουλο.
Το τηλέφωνο του Ινιάκι Ιμπάνεθ χτύπησε και τον καλούσαν από Ελλάδα. Για την ακρίβεια, από τον Ολυμπιακό τον ενημέρωσαν την Πέμπτη να βρίσκεται στην Αθήνα, ώστε να προχωρήσουν τη μεταγραφή του Φραν Γέστε στο Λιμάνι.
Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Ερνέστο Βαλβέδε άναψε το πράσινο φως και η υπόθεση μπήκε στην τελική της ευθεία, αφού αν αύριο οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, ο Βάσκος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει απευθείας για το Ζέεφελντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα είναι γύρω στις 700-750.000 ευρώ και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων (1+1).
Στο Ζέεφελντ Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ
Στο μεταξύ, στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν από την Πέμπτη και οι Όλοφ Μέλμπεργκ, Ντένις Ρόμενταλ. Ο Σουηδός αμυντικός και ο Δανός εξτρέμ είχαν επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες τους. Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην υπολογίζουν στους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά δεσμεύονται με υψηλά συμβόλαια και η μόνη λύση θα ήταν να παραχωρηθούν.
Διαφωνία με Κατσικογιάννη και Γ. Παπαδόπουλο
Εξάλλου, την Τρίτη συνεχίστηκαν οι επαφές ανάμεσα στη διοίκηση και τους Γιώργο Κατσικογιάννη και Γιάννη Παπαδόπουλο. Στον 23χρονο μέσο προτάθηκε να λύσει το συμβόλαιό του χωρίς αποζημίωση, αλλά εκείνος ζήτησε ένα μέρος των χρημάτων από τα δύο εναπομείναντα χρόνια του συμβολαίου του. Ο 22χρονος άσος με τη σειρά του είχε ανάλογη απάντηση στην αντίστοιχη πρόταση που του έγινε.
Οι δύο παίκτες (που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πανιωνίου) συνεχίζουν προπονήσεις στου Ρέντη μαζί με Σοϊλέδη, Επστάιν, Νέμεθ και Βασιλόγιαννη. Πλέον περιμένουν την επόμενη κρούση από τη διοίκηση, καθώς παρουσιάζονται ανένδοτοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το σοκ της Γερμανίδας VAR του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με μασκοφόρο οπαδό!
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 87-91: «Πέταξε» την ευκαιρία για «σκούπα» και τώρα… όλα για όλα στο Game 4 (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442