Κλινικά νεκρός 19χρονος από την έκρηξη στη βάση της Κύπρου
Επιβεβαιώθηκε η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου του 19χρονου Αντ.Χαραλάμπους, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη στη Ναυτική Βάση της Κύπρου. Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Επιβεβαιώθηκε η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου του 19χρονου Αντ.Χαραλάμπους, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη στη Ναυτική Βάση της Κύπρου.
Ο άτυχος νεαρός νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε την Τετάρτη αναφέρεται: «το πρωί διενεργήθηκε εξειδικευμένη απεικονιστική εξέταση με την οποία επιβεβαιώθηκε η διάγνωση του εγκεφαλικού θανάτου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην όγδοη θέση η Τζένγκο
- Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: Παρουσιάζει τον εαυτό του ως Μεσσία που αν φύγει, θα χαθεί η χώρα
- Axios: Σύμβουλοι του Τραμπ φοβούνται ότι η Κίνα μπορεί να επιτεθεί στην Ταϊβάν μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια
- Ακίνητα: Ανάπτυξη για τους δείκτες της οικονομίας, στεγαστική κρίση για τα νοικοκυριά
- LIVE: Ίντερ – Ελλάς Βερόνα
- Άγιοι Ανάργυροι: Τι λέει η μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Serie A: Ήττα-σοκ της Γιουβέντους, πήρε το ντέρμπι της πρωτεύουσας και βλέπει… αστέρια η Ρόμα
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)





































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442