Ο Τσαρτσαρής θέλει να μείνει, ενώ ο Περπέρογλου ανησυχεί…
Ο Κώστας Τσαρτσαρής ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά τις νέες οικονομικές συνθήκες που θα επικρατήσουν. Το ίδιο είχε κάνει και ο Στράτος Περπέρογλου, που όμως σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να ανησυχεί ε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Ο Κώστας Τσαρτσαρής ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά τις νέες οικονομικές συνθήκες που θα επικρατήσουν.
Το ίδιο είχε κάνει και ο Στράτος Περπέρογλου, που όμως σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρχίσει να ανησυχεί ε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στην εφημερίδα «Πράσινη»:
«Ξεκάθαρα θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι τόσα χρόνια στην ομάδα και δεν θα μπορούσε να είναι άλλη η επιθυμία μου. Είμαστε μία οικογένεια. Φυσικά κι αντιλαμβάνομαι τη νέα τάξη πραγμάτων και τα νέα δεδομένα που αφορούν τα οικονομικά όλων μας. Όλοι αντιλαμβανόμασταν πως αργά ή γρήγορα η κρίση και όλα αυτά που συμβαίνουν θα άγγιζαν και το κομμάτι του αθλητισμού. Πρέπει να τα σκεφτούμε όλα και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ωριμότητα και σύνεση
Εγώ θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα παιδιά που έχουν συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα. Είμαι τόσα χρόνια εδώ και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι βασική μου προτεραιότητα η παραμονή μου εδώ. Το τι θα πράξει κάθε αθλητής είναι καθαρά προσωπική του βούληση. Εγώ θέλω να μείνω και δεν το κρύβω. Τα λεφτά είναι ακόμη διαφορετικά στην Ευρώπη, καθώς η κρίση έχει αγγίξει περισσότερο την Ελλάδα. Οπότε είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός αν θα καθίσει στην Ελλάδα ή θα ψάξει ένα καλύτερο συμβόλαιο».
Ο Κώστας Τσαρτσαρής σχολίασε και την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα: «Είναι μία απόφαση που πάρθηκε σιγά-σιγά κι έπειτα από πολλή σκέψη. Είναι κάτι που συζητήθηκε μεταξύ εμού και του Ηλία Ζούρου. Το βέβαιο είναι πως δεν έχω πει οριστικό αντίο στην Εθνική ομάδα. Βλέπουμε του χρόνου τι θα γίνει. Προς το παρόν δεν θα αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ για κάποιους προσωπικούς λόγους».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Το ενδιαφέρον της Ντουμπάι BC για τον Γουόκαπ και τα δεδομένα για την παραχώρησή του
- Τβέντε – ΠΑΟΚ 3-2: Με κενά στην άμυνα ο δικέφαλος, τραυματίστηκε ο Ελουστόντο (vid)
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και… κατήγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος» (vid)
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του δικεφάλου για το φιλικό παιχνίδι με την Τβέντε (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442