Φρεντ ο λυτρωτής έδωσε την ισοπαλία στη Βραζιλία (vid)
Νέα απώλεια βαθμών για τη Βραζιλία που ανεδείχθη ισόπαλη 2-2 με την Παραγουάη στο ματς που διεξήχθη στην πόλη Κόρντομπα για την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου στο Κόπα Αμέρικα. Ο Φρεντ ήταν ο «λυτρωτής» των Βραζιλιάνων, ισοφαρίζοντας στο 90ό λεπτό. Δείτε βίντεο με τα γκολ.
Νέα απώλεια βαθμών για τη Βραζιλία που ανεδείχθη ισόπαλη 2-2 με την Παραγουάη στο ματς που διεξήχθη στην πόλη Κόρντομπα για την 2η αγωνιστική του Β’ ομίλου στο Κόπα Αμέρικα. Ο Φρεντ ήταν ο «λυτρωτής» των Βραζιλιάνων, ισοφαρίζοντας στο 90ό λεπτό.
Η «σελεσάο» προηγήθηκε με τον Ζάντσον στο 39′, η «αλμπιρόχα» ανέτρεψε – προσωρινά – την εις βάρος της κατάσταση με τα τέρματα των Ρόκε Σάντα Κρους (55′) και Νέλσον Βαλντές (67′), αλλά ο Φρεντ «λύτρωσε» τη Βραζιλία, πετυχαίνοντας το γκολ της ισοφάρισης στο 90′.
Ο Μάνο Μενέζες στο 82′ πέρασε στο ματς τον Φρεντ αντί του Νεϊμάρ και στο 90′ ο στράικερ της Φλουμινένσε ισοφάρισε για το τελικό 2-2.
Βραζιλία και Παραγουάη έχουν από 2 βαθμούς στον όμιλο.
Η Μπολόνια προηγήθηκε 2-0, η Νάπολι ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά στο 90+1’ με τον Ρόβε και έφυγαν με το διπλό από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».