Τιμή για τον ίδιο χαρακτήρισε ο Γιώργος Σαμαράς με δηλώσεις του την παράδοση του περιβραχιόνιου του αρχηγού σ΄εκείνον στον φιλικό αγώνα της Σέλτικ με τη Βίκτορι στην Αυστραλία. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός της Σέλτικ για το φιλικό με την Βίκτορι. Εγω και οι συμπαίκτες μου ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Εχω πολλούς συγγενείς στην Αυστραλία και με μεγάλη χαρά μου δίνεται η ευκαιρία να επισκεφτώ αυτή την χώρα ξανά, ειδικά με την Σέλτικ. Είναι μια ομάδα με πνεύμα και ήθος όσο καμία άλλη. Ηδη έχουμε δει χιλιάδες φίλους μας στην Αυστραλία και περιμένουμε να δούμε περισσότερους στην Μελβούρνη,» δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός Γιώργος Σαμαράς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περιμένουν το φινάλε της σεζόν για ν’ αποφασίσουν την παραμονή ή όχι του Άγγλου τεχνικού
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.
LIVE: Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Νόβι Μπέογκραντ για την 4η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ Sports 2.