Στις θέσεις τους παραμένουν, για 44η ημέρα, οι «Αγανακτισμένοι» μπροστά από τη Βουλή και στην πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιότητας, του μεσοπρόθεσμου και της οικονομικής πολιτικής. «Ημέρα ενημέρωσης» για την άμεση δημοκρατία στη συνέλευση στην πλατεία. Οι «Αγανακτισμένοι», έπειτα από ενάμιση μήνα συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών, αναμένεται να αποφασίσουν το Σαββατοκύριακο την στάση που θα κρατήσουν από εδώ και πέρα.
Στις θέσεις τους παραμένουν, για 44η ημέρα, οι «Αγανακτισμένοι» μπροστά από τη Βουλή και στην πλατεία Συντάγματος την Πέμπτη φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιότητας, του μεσοπρόθεσμου και της οικονομικής πολιτικής.
Στη συνέλευση της πλατείας διοργανώθηκε η «2η ημέρα Λαϊκής Διαβούλευσης» με θέμα, φυσικά, την άμεση δημοκρατία. Ως ομιλητές συμμετείχαν συγγραφείς, δημοσιογράφοι, καθηγητές και μέλη συλλογικοτητών.
Οι «Αγανακτισμένοι», έπειτα από ενάμιση μήνα συγκεντρώσεων και διαμαρτυριών, αναμένεται να αποφασίσουν το Σαββατοκύριακο την στάση που θα κρατήσουν από εδώ και πέρα.
Και ενώ τα πανό και οι σκηνές παραμένουν στο Σύνταγμα, αλλά ποικίλα σχόλια στην πλατεία προκάλεσαν οι αναφορές του υπουργού Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου και η έκκλησή του στο Δήμο Αθηναίων να «αναλάβει πρωτοβουλίες»: «Άλλο η ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια που έχουν στηθεί στο Σύνταγμα, και σήμερα πεθαίνει μια πόλη».
«Δεν μπορεί η Αθήνα να είναι σήμερα εικόνα σε όλον τον κόσμο, δεν είναι η Ελλάδα χώρα τρίτου κόσμου, ούτε της Λατινικής Αμερικής» ανέφερε ο υπουργός, λέγοντας: «Έχουμε ανηφόρες, ο κάθε άνθρωπος σηκώνει το βάρος του, η κάθε οικογένεια. Αλίμονο, δεν έχουμε δικαίωμα να δίνουμε αυτήν την εικόνα στον έξω κόσμο».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα