Ο Κασίγιας παραμένει αρχηγός της Ρεάλ παρά τις φήμες
Ο Ίκερ Κασίγιας διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τερματοφύλακας των Ισπανών, με δηλώσεις του ενημέρωσε ότι ο προπονητής του, Ζοσέ Μουρίνιο, του ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Ο Ίκερ Κασίγιας διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τερματοφύλακας των Ισπανών, με δηλώσεις του ενημέρωσε ότι ο προπονητής του, Ζοσέ Μουρίνιο, του ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στο συγκεκριμένο ζήτημα.
«Μίλησα με τον προπονητή και συζητήσαμε το αν χρειάζεται να δοθεί η αρχηγεία σε κάποιον άλλο συμπάικτη μου. Όμως οτι είναι αχρείαστο. Στο μέλλον υπάρχει πιθανότατα να συμβεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν τίθεται θέμα» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα ο διεθνής τερματοφύλακας των «φούριας ρόχας» μίλησε και την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο. «Οι Πορτογάλοι παίκτες είναι είναι πολύ καλοί και φιλικοί. Δεν είχαμε ποτέ προβλήματα στα αποδυτήρια και μάλσιτα μαθαίνουν ισπανικά».
Τέλος στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο απαντά: «Και οι δύοπ αυτοί τη στιγμή είναι οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο. Είναι και οι δύο φιλόδοξοι, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω θα διάλεγα τον Κριστιάνο Ρονάλντο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πότε και που θα γίνει ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν
- Ρογκαβόπουλος: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έτσι όπως παίξαμε»
- Το σοκ της Γερμανίδας VAR του αγώνα ΑΕΚ-Παναθηναϊκού με μασκοφόρο οπαδό!
- Η «μηχανή» του Λουίς Ενρίκε φαντάζει ανίκητη
- Μπάγερν-Παρί 1-1: Θριαμβευτές οι Γάλλοι, πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League (vid)
- Άλμπερτ: «Δεν θα αφήσουμε τον Άταμαν να αλλάξει την κατάσταση, χωρίς να παίξει καλύτερο μπάσκετ»
- Σερέλης: «Δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεχθήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό»
- Σάκοτα: «Καλή ομάδα η Μάλαγα, αλλά πιστεύω ότι έχουμε έρθει πιο κοντά στο επίπεδό της»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442