Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόσκληση σε Hackathon πάνω σε στατιστικά φορολογικά στοιχεία

Πρόσκληση σε Hackathon πάνω σε στατιστικά φορολογικά στοιχεία

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) σε συνεργασία με άλλους φορείς επιθυμεί να διοργανώσει ένα Hackathon για την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών που θα αξιοποιούν τα στοιχεία που διατίθονται ελεύθερα απ' τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) σε συνεργασία με άλλους φορείς επιθυμεί να διοργανώσει ένα Hackathon για την ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών που θα αξιοποιούν τα στοιχεία που διατίθονται ελεύθερα απ’ τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δείτε το σύνολο των στοιχείων στη σχετική σελίδα, τα οποία αφορούν σε στατιστικά στοιχεία από τις Δ.Ο.Υ και τις επιδόσεις τους, στατιστικά δελτία φορολογικών δεδομένων επί σειρά ετών για τη φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, το φόρο προστιθέμενης αξίας, το ενιαίο τέλος ακινήτων και τη φορολογία κεφαλαίου καθώς και τα αποτελέσματα από τις εκκαθαρίσεις
του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων ανά έτος.

Το Hackathon θα διαρκέσει δύο μέρες. Την πρώτη ημέρα θα γίνει παρουσίαση των διαθέσιμων στοιχείων και θα τεθούν οι βασικοί στόχοι του hackathon, ενώ η δεύτερη ημέρα θα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ανάπτυξη εφαρμογών και υπηρεσιών. Οι προτεινόμενες ημερομηνίες είναι Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Ιουλίου.

Η ΕΕΛ/ΛΑΚ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και τη δυνατότητα να παρερευθούν στο hackathon τις προτεινόμενες ημερομηνίες: Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024