
Αγνωστοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου ταξιτζή για να τον ληστέψουν
Τις λιγοστές εισπράξεις που είχε συγκεντρώσει ένας άτυχος οδηγός ταξί στην νυχτερινή βάρδια του Σαββάτου έβαλαν στόχο άγνωστοι, που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, προκειμένου να τον ληστέψουν. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κυψέλη και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών δραστών.
Τις λιγοστές εισπράξεις που είχε συγκεντρώσει ένας άτυχος οδηγός ταξί στην νυχτερινή βάρδια του Σαββάτου έβαλαν στόχο άγνωστοι, που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, προκειμένου να τον ληστέψουν.
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Δράκου και Δοϊράνης στην Κυψέλη, περίπου στις 05:00 την Κυριακή, λίγο πριν τελειώσει η βάρδια του άτυχου ταξιτζή.
Οι τρεις άγνωστοι σταμάτησαν το ταξί, έσυραν έξω τον οδηγό και τον ξυλοκόπησαν άγρια για να του πάρουν τις εισπράξεις και τα κλειδιά του οχήματος.
Ο οδηγός, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, κάλεσε μόνος του τις πρώτες βοήθειες, αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]
- Νίκολιτς: «Νιώθω ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει τελειώσει με την Παρτιζάν»


