Ο Τζαμόν Γκόρντον δεύτερος που… σαλπάρει από τον Πειραιά
Μετά τον Γιάννη Μπουρούση που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ο Τζαμόν Γκόρντον είναι δεύτερος Ερυθρόλευκος που αποχωρεί από τον Πειραιά. Ο Αμερικανός συμφώνησε με την Γαλατάσαραϊ και από την Παρασκευή φορά και επισήμως... φέσι.
Μετά τον Γιάννη Μπουρούση που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ο Τζαμόν Γκόρντον είναι δεύτερος Ερυθρόλευκος που αποχωρεί από τον Πειραιά. Ο Αμερικανός συμφώνησε με την Γαλατάσαραϊ και από την Παρασκευή φορά και επισήμως… φέσι.
Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο πρώην πλέον γκαρντ του Ολυμπιακού είχε στη φετινή σεζόν στην Α1 5,8 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.
Επίσης στην Ευρωλίγκα είχε 4,5 πόντους, 2,6 ριμπάουντ, 1,6 κλεψίματα και 1,5 ασίστ ανά αναμέτρηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επανομή: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 69χρονου μετά από ανατροπή σκάφους
- Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Oικογενειακές διακοπές στην Πάρο με τον γιο τους, Ερμή
- Πως η σοκολάτα κάνει τη γυμναστική πιο εύκολη;
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)

