
Κορυφαίοι παράγοντες της χρονιάς στην Ευρωλίγκα οι αφοί Γιαννακόπουλοι
Ο Παναθηναϊκός σάρωσε τα βραβεία στην Ευρωλίγκα, καθώς και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος ανδείχθηκαν κορυφαίοι παράγοντες της χρονιάς όπως ανακοίνωσε ο επίσημος δικτυακός τόπος της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός σάρωσε τα βραβεία στην Ευρωλίγκα, καθώς και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος ανδείχθηκαν κορυφαίοι παράγοντες της χρονιάς όπως ανακοίνωσε ο επίσημος δικτυακός τόπος της διοργάνωσης.
Αναλυτικά αναφέρει:
«Έχουν περάσει ένα τέταρτο του αιώνα δημιουργώντας την πιο πετυχημένη ομάδα στη σύγχρονη εποχή του ευρωπαϊκού μπάσκετ… Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην εποχή του Final 4 που άρχισε το 1988, ένα χρόνο αφότου η οικογένεια Γιαννακόπουλου ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου. Η συνέπεια που έχει επιδείξει έκτοτε ο σύλλογος είναι απόρροια του τρόπου διοίκησης της ομάδας. Η σεζόν 2010/11 τελείωσε με μία ακόμη απόδειξη ότι κανείς δεν ξέρει να κερδίζει καλύτερα από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, ενώ γίνεται ειδική μνεία και στην παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)
- Στην εποχή του ΑΙ χωρίς ευταξία… δίσκο δεν κρατάς – Viral η αγγελία για σερβιτόρο
- Το «καρφί» Μητσοτάκη στον Σαμαρά
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν

