Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μιχάλης Κουντούρης εξελέγη πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού
Ο Μιχάλης Κουντούρης επί τω έργω

Ο Μιχάλης Κουντούρης εξελέγη πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Ο επικεφαλής της «Θύρας 7» Μιχάλης Κουντούρης εκλέχτηκε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 30/06. Ψήφισμα συμπαράστασης υπέρ της παραμονής των αδελφών Αγγελόπουλων στην ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη Γενική Συνέλευση διάβασε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης στους παρευρισκόμενους, την ώρα που περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού διαδήλωντας εκφράζοντας την ίδια άποψη.

Ο επικεφαλής της «Θύρας 7» Μιχάλης Κουντούρης εκλέχτηκε πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα την Πέμπτη 30/06.

Η Γενική Συνέλευση, που έγινε παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ενέκρινε τον απολογισμό της απελθούσης Διοίκησης και την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το ΔΣ προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ψήφισμα συμπαράστασης υπέρ της παραμονής των αδελφών Αγγελόπουλων στην ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη Γενική Συνέλευση διάβασε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης στους παρευρισκόμενους, την ώρα που περισσότεροι από χίλιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού διαδήλωντας εκφράζοντας την ίδια άποψη.

Το ψήφισμα αναφέρει: «Εμείς οι παρευρισκόμενοι στην Γενική Συνέλευση του Ο.Σ.Φ.Π. και με την πεποίθηση ότι εκφράζουμε το σύνολο των μελών του Συνδέσμου μας δηλώνουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τα όσα έχουν προσφέρει υλικά, ηθικά και ψυχικά στην ομάδα Μπάσκετ του Συνδέσμου μας.

Το γεγονός ότι παρά τις μεγάλες προσπάθειες και την τεράστια οικονομική συνδρομή τους να κατακτηθεί κάποιο πρωτάθλημα, για λόγους που περιγράφονται στην ανακοίνωσή τους, δεν μειώνει σε τίποτα ούτε την πρόσφορά τους, ούτε το τεράστιο κεφάλαιο που οι ίδιοι αποτελούν για τον σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός και ο αθλητισμός, περισσότερο από την οικονομική επιφάνεια των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, έχουν ανάγκη το ήθος την φιλοσοφία, την ευπρέπεια και την καθαρότητα τους, γι’ αυτό και είμαστε σίγουροι ότι θα επανεκτιμήσουν την απόφαση τους για αποχώρηση.

Αυτό αποτελεί ελπίδα και ευχή των μελών και των εκατομμυρίων φίλων του Ολυμπιακού μας δεδομένου ότι είναι καθολική η αναγνώριση της προσφοράς τους και σε κάθε περίπτωση είχαν έχουν και θα έχουν την εκτίμηση τον σεβασμό και την στήριξη που αδιαμφισβήτητα αξίζουν».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης είπε:

«Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων να βοηθήσουν τον ΟΣΦΠ. Με προϋπολογισμούς τμημάτων που να εναρμονίζονται με τη σημερινή οικονομική κατάσταση. Παρά την πίεση υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δείξει ότι αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν στον ΟΣΦΠ για να συνεχίσει ο Ερασιτέχνης και οι ομάδες του να δίνουν χαρά σε όλο τον κόσμο μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας, είναι ενωμένος, είναι δυνατός. Να γίνει μία μεγάλη προσπάθεια και να βοηθήσουμε όλοι τον Ερασιτέχνη».

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΟΣΦΠ, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, επισήμανε αναφερόμενος στο νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη:

«Σε αυτόν ανετέθη από την ηγεσία του Ολυμπιακού να συγκροτήσει τη νέα διοίκηση και να μπορέσει να βγάλει το σύλλογο από τη μεγάλη οικονομική κρίση. Όλοι τον γνωρίζουν. Εργάζεται και δουλεύει για να προσφέρει ότι περισσότερο μπορεί. Υπάρχει μεγάλη οικονομική κρίση στον Ολυμπιακό. Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια ώστε ο Ερασιτέχνης να γίνει ξανά αξιόπιστος και φερέγγυος. Πιστεύω ότι ο Μιχάλης είναι ικανός, άξιος και θα τα καταφέρει. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε να πετύχει. Γιατί η επιτυχία θα είναι επιτυχία του Ολυμπιακού μας. Αυτή είναι η ευχή μας στον Μιχάλη Κουντούρη».

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης θέλησε να ευχαριστήσει «όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου. Από τον Γιώργο Ανδριανόπουλο, τον Νίκο Γουλανδρή, τον Σταύρο Νταϊφά και τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προοπτική που δίνει στον Ολυμπιακό μας και είμαι σίγουρος ότι κάνει υπερήφανο τον πατέρα του και φίλο μου Μιλτιάδη Μαρινάκη που τον βλέπει από ψηλά. Ευχαριστώ τους αδερφούς Αγγελόπουλους για όσα πρόσφεραν και ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη όπως επίσης ευχαριστώ την οικογένεια Γλου για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Kουτσούμπας: Το ΚΚΕ αναλαμβάνει την ευθύνη να αναμετριέται στα ίσα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με μία εφ΄όλης της ύλης ομιλία στο 50ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απευθύνθηκε «σε όλους εκείνους που ψάχνουν απαντήσεις για το σήμερα και αγωνιούν για το αύριο»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024