Στον πρώην υπουργό Οικονομικών Αλέκο Παπαδόπουλο πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών, Ευ.Βενιζέλος, να αναλάβει επικεφαλής του Ταμείου για την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου, όπως γνωστοποίησε την Τετάρτη. Επιβεβαιώνοντας το γεγονός ο Αλέκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «η απάντηση μου ήταν αρνητική». Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι «αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί».

Στον πρώην υπουργό Οικονομικών Αλέκο Παπαδόπουλο πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος, να αναλάβει επικεφαλής του Ταμείου Αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου, όπως γνωστοποίησε την Τετάρτη μιλώντας στη Βουλή.

Επιβεβαιώνοντας το γεγονός ο Αλέκος Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «η απάντηση μου ήταν αρνητική».

Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι «αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί».

Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα όσα είπε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το περασμένο Σάββατο, κατά την οποία του απηύθυνε την πρόταση να τεθεί επικεφαλής του υπό σύσταση Ταμείου.

«Η απάντηση μου ήταν αρνητική», ανέφερε ο πρώην υπουργός.

Να σημειωθεί ότι την επικοινωνία του με τον πρώην υπουργό, ο κ. Βενιζέλος γνωστοποίησε στην Βουλή, απαντώντας στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ο οποίος διατύπωσε την πρόταση αυτή προς τον υπουργό.

«Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες. Ήδη επικοινώνησα με τον κ. Αλέκο Παπαδόπουλο και πιστεύω ότι αν του ασκηθεί διακομματική πίεση θα μπορούσε να δεχθεί» απάντησε συγκεκριμένα ο κ. Βενιζέλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr