
Τρεις προτάσεις φέρεται να έχει στα χέρια της η οικογένεια Γιαννακόπουλου για την ΚΑΕ ΠΑΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της οικογένειας Γιαννακόπουλου έχουν στα χέρια τους τρεις προτάσεις από επιχειρηματίες που έχουν ενδιαφερθεί να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι δύο έχουν γίνει από Ελληνες επιχειρηματίες και η τρίτη από ξένο.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη της οικογένειας Γιαννακόπουλου έχουν στα χέρια τους τρεις προτάσεις από επιχειρηματίες που έχουν ενδιαφερθεί να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Οι δύο έχουν γίνει από Ελληνες επιχειρηματίες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας είναι συμπατριώτης μας που ζει και δραστηριοποιείται εκτός Ελλάδας.
Η τρίτη πρόταση που έχει στα χέρια της η διοικητική ηγεσία του Παναθηναϊκού είναι από ξένο επιχειρηματία που εξέφρασε ενδιαφέρον να αναλάβει την εταιρεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ευχαριστεί τον Θεό που είναι ζωντανός» ο Σταύρος Φλώρος – Συνελήφθη ο καπετάνιος του σκάφους
- Οι «τανάλιες» του Ολυμπιακού πάνω στον Μπιμπέροβιτς
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό


