Η πρώτη δοκιμή της Yamaha M1 μετατέθηκε για τον Αύγουστο
Το ντεμπούτο της νέας μοτοσικλέτας της πρωταθλήτριας δεν θα γίνει στο Mugello (4/06), όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, αλλά στο Μπρνο της αμέσως επόμενη μέρα μετά το MotoGP Τσεχίας.
Η Yamaha αποφάσισε να καθυστερήσει τις πρώτες δοκιμές της νέας Μ1 του 2012, παρά το γεγονός ότι η Ducati και η Honda έχουν προοδεύει αρκετά με τις μοτοσικλέτες τους για το πρωτάθλημα MotoGP της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.
Το αρχικό πρόγραμμα της ιαπωνικής εταιρείας προέβλεπε ότι η νέα Μ1 θα έκανε τα πρώτα της χιλιόμετρα στις δοκιμές του Mugello, την επόμενη μέρα του MotoGP Ιταλίας (3/06). Ωστόσο, η Yamaha αποφάσισε αυτό να γίνει μετά το MotoGP Τσεχίας, στο Μπρνο, στις 15 Αυγούστου 2011.
Η Yamaha Racing είπε ότι αυτή η απόφαση ελήφθη για να προχωρήσει η εξέλιξη της μοτοσικλέτας στο εργοστάσιο. Στις ίδιες δοκιμές, του Μπρνο, θα βρίσκεται και η Honda για τις νέες της δοκιμές με τη μοτοσικλέτα των 1.000 κ.εκ. του 2012.
auto.in.gr
- Συνταγή: Παπουτσάκια με κολοκύθια και κιμά
- Ο κανιβαλισμός – κυριολεκτικά – κάνει κακό στην υγεία
- Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές και σποραδικές καταιγίδες – Έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία
- Τα καλοκαιρινά χόρτα είναι το «φάρμακο» που δεν ξέραμε;
- Φωτιά στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο – Εκκενώθηκαν προληπτικά δωμάτια
- Η άδεια ψυχικής υγείας γίνεται νέα πραγματικότητα στους χώρους εργασίας
- Αυτές οι 7 ευρωπαϊκές χώρες είναι μεταξύ των ασφαλέστερων στον κόσμο
- Βουλή: «Κουρελόχαρτο» ο Κανονισμός από τη ΝΔ – «Βαθύ σκοτάδι» στη διαλεύκανση του σκανδάλου των υποκλοπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442