«Χάλκινος» ο Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα των Special Olympics
Με το...καλημέρα στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics η Ελλάδα πανηγύρισε το πρώτο της μετάλλιο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τερμάτισε στην 3η θέση στο αγώνισμα ΜΟ5 800 μ. της κολύμβησης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στην πρεμιέρα του 2ου προκριματικού ομίλου του μπάσκετ ανδρών, η εθνική ομάδα της Ελλάδας ηττήθηκε από τη Γουαδελούπη με 28-13.
Με το…καλημέρα στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics η Ελλάδα πανηγύρισε το πρώτο της μετάλλιο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τερμάτισε στην 3η θέση στο αγώνισμα ΜΟ5 800 μ. της κολύμβησης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο 35χρονος από την Θεσσαλονίκη μετά τον τερματισμό του δήλωσε συγκινημένος στους δημοσιογράφους: «Κολυμπώ από πολύ μικρός. Είμαι πολύ ευτυχής με τη συμμετοχή μου στους αγώνες και με τη διοργάνωση συνολικά».
Σε κούρσα που συμμετείχαν μόνο Έλληνες (κατηγορία ΜΟ7 800μ. ελεύθερο) ο Ζήσης Δημοσχάκης πήρε την πρώτη θέση, ενώ ακολούθησε ο Μιχάλης Κόκκορης.
Στην πρεμιέρα του 2ου προκριματικού ομίλου του μπάσκετ ανδρών, η εθνική ομάδα της Ελλάδας ηττήθηκε από τη Γουαδελούπη με 28-13.
Στα 800 μέτρα ελεύθερο Division number πρώτευσε ο Ρικάρντο Απόντε από το Πουέρτο Ρίκο, δεύτερος τερμάτισε ο Ιταλός Ερικ Μαρκέτι, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αμερικανός, Σάμουελ Σίλβερ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.