«Χάλκινος» ο Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα των Special Olympics
Με το...καλημέρα στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics η Ελλάδα πανηγύρισε το πρώτο της μετάλλιο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τερμάτισε στην 3η θέση στο αγώνισμα ΜΟ5 800 μ. της κολύμβησης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στην πρεμιέρα του 2ου προκριματικού ομίλου του μπάσκετ ανδρών, η εθνική ομάδα της Ελλάδας ηττήθηκε από τη Γουαδελούπη με 28-13.
Με το…καλημέρα στους Παγκόσμιους Αγώνες των Special Olympics η Ελλάδα πανηγύρισε το πρώτο της μετάλλιο. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος τερμάτισε στην 3η θέση στο αγώνισμα ΜΟ5 800 μ. της κολύμβησης και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Ο 35χρονος από την Θεσσαλονίκη μετά τον τερματισμό του δήλωσε συγκινημένος στους δημοσιογράφους: «Κολυμπώ από πολύ μικρός. Είμαι πολύ ευτυχής με τη συμμετοχή μου στους αγώνες και με τη διοργάνωση συνολικά».
Σε κούρσα που συμμετείχαν μόνο Έλληνες (κατηγορία ΜΟ7 800μ. ελεύθερο) ο Ζήσης Δημοσχάκης πήρε την πρώτη θέση, ενώ ακολούθησε ο Μιχάλης Κόκκορης.
Στην πρεμιέρα του 2ου προκριματικού ομίλου του μπάσκετ ανδρών, η εθνική ομάδα της Ελλάδας ηττήθηκε από τη Γουαδελούπη με 28-13.
Στα 800 μέτρα ελεύθερο Division number πρώτευσε ο Ρικάρντο Απόντε από το Πουέρτο Ρίκο, δεύτερος τερμάτισε ο Ιταλός Ερικ Μαρκέτι, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Αμερικανός, Σάμουελ Σίλβερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)


















































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442