Σκληρή κριτική προς Σαμαρά από το κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ
Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φόλκερ Κάουντερ άσκησε σκληρή κριτική στο «αδελφό» κόμμα της ΝΔ για την άρνηση να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους. Παράλληλα, άσκησε κριτική για το αντιγερμανικό κλίμα στην Ελλάδα, καθώς υβρίζονται «αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν»
Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Φόλκερ Κάουντερ άσκησε σκληρή κριτική στο «αδελφό» κόμμα της ΝΔ για την άρνηση να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.
«Δεν έχω καμία κατανόηση για το ότι η ελληνική αντιπολίτευση, που ανήκει στη δική μας ευρωπαϊκή οικογένεια, δεν συνεργάζεται» είπε ο κ. Κάουντερ στο Spiegel-Online και πρόσθεσε πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να δει ότι η εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών είναι μια εθνική υπόθεση.
Ταυτόχρονα, άσκησε κριτική για το αντιγερμανικό κλίμα στην Ελλάδα. «Η Γερμανία θέλει να βοηθήσει. Είναι όμως ιδιόρρυθμο αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν να υβρίζονται» είπε ο κ. Κάουντερ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα