
Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από την Κίμκι
Παρελθόν ο Παπαδόπουλος από την Κίμκι
Παρελθόν από την Κίμκι αποτελεί ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, καθώς η ρώσικη ομάδα δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του παίκτη. Οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά, με τον Έλληνα σέντερ να μένει ελεύθερος. Ο «Λάζος» είχε αποκτηθεί από τη ρωσική ομάδα στα μέσα της σεζόν, φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του, τους ιθύνοντες του ρωσικού συλλόγου. Ήδη αρκετές ευρωπαϊκές και ελληνικές ομάδες έχουν αρχίσει να «ψάχνουν» την υπόθεση του 30χρονου σέντερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παπανικολάου: «Εύχομαι να έχω την ευκαιρία να πάρω το τρόπαιο ακόμα μια φορά»
- Μπαρτζώκας: «Αν θέλει ο Θεός να μας το δώσει αυτή τη φορά, θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι»
- Γιασικεβίτσιους: «Ο Μπαρτζώκας έχει καλό σερί στο ΟΑΚΑ, είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά»
- H Euroleague των ρεκόρ
- Live streaming η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 της Euroleague
- ESPN: «Εξετάζουν προτάσεις για τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς»
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442