
Πνιγμένοι βρέθηκαν δύο ηλικιωμένοι σε Αργολίδα και Κινέττα
Οι σοροί μίας 68χρονης γυναίκας και ενός 84χρονου άνδρα ανασύρθηκαν από θαλάσσιες περιοχές της Κινέττας και της Αργολίδας, αντίστοιχα. Προανάκριση για τους θανάτους διενεργείται από τα κατά τόπους λιμεναρχεία.
Οι σοροί μίας 68χρονης γυναίκας και ενός 84χρονου άνδρα ανασύρθηκαν από θαλάσσιες περιοχές της Κινέττας και της Αργολίδας, αντίστοιχα. Προανάκριση για τους θανάτους διενεργείται από τα κατά τόπους λιμεναρχεία.
Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης από τη θαλάσσια περιοχή της Κινέττας μία 68χρονη γυναίκα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να διενεργηθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ισθμίας.
Το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή Δαλαμανάρας Αργολίδας ένας 84χρονος. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νεκροψία-νεκροτομή θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
Προανάκριση για το θάνατο του ηλικιωμένου άνδρα διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Σαρ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά για το 2-0 της Σενεγάλης (vids)
- ΕΛΑΣ: Ο γραμματέας της ΝΔ επιλέγει τον διχασμό και την εμφυλιοπολεμικη ρητορική, δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο της αθλιότητας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 2 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ηχηρή παραίτηση επιφανούς Έλληνα της ομογένειας από τη ΝΔ με αιχμές προς την κυβέρνηση
- Ο Ντιαρά πήρε το «ριμπάουντ» και έκανε το 1-0 για τη Σενεγάλη (vid)


