Στο μισό μειώθηκαν πέρυσι οι δαπάνες των υπουργείων για δημόσιες σχέσεις
Κατά 54% μειώθηκαν οι δαπάνες των υπουργείων για δημόσιες σχέσεις πέρυσι σε σύγκριση με το 2009, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Φ.Σαχινίδης, ενώ περαιτέρω μείωση προβλέπεται για φέτος. Οι δαπάνες ανήλθαν πέρυσι σε 5,8 εκατ. ευρώ, έναντι 12,6 εκατ. ευρώ το 2009.
Κατά 54% μειώθηκαν οι δαπάνες των υπουργείων για δημόσιες σχέσεις πέρυσι σε σύγκριση με το 2009, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Φ.Σαχινίδης, ενώ περαιτέρω μείωση προβλέπεται για φέτος.
Συγκεκριμένα, οι δαπάνες για δημόσιες σχέσεις ανήλθαν πέρυσι σε 5,8 εκατ. ευρώ, έναντι 12,6 εκατ. ευρώ το 2009, ανέφερε ο υφυπουργός απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Δ.Ανδρουλάκη.
Παράλληλα, όσον αφορά στις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Ελληνικού Δημοσίου, ο κ. Σαχινίδης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή κ. Δ. Παπαδημούλη ανέφερε ότι έφτασαν τα 6,010 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2011.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
- Εσύ, μόνο εσύ!
- Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού
- H Bουλγαρία αποθεώνει Βεζένκοφ και Ολυμπιακό
- Ολυμπιακός: Αυτό είναι το μπλουζάκι του πρωταθλητή Ευρώπης 2025-26 (pic)
- Τα ισπανικά ΜΜΕ υποκλίνονται στον Ολυμπιακό
- Τελικά χάρη στον Ολυμπιακό 1 στα 4 φέτος σε τελικούς για το ελληνικό μπάσκετ
- Κάηκε ο Πειραιάς – Πανηγυρίζουν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442