
Στην απόκτηση του Σάντσες στρέφεται ο ΟΣΦΠ
Μετά την θετική έκβαση στην υπόθεση του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος την Πέμπτη έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στον Κάρλος Σάντσες. Ο Εντουάρντο Μαθία αναμένεται να μεταβεί στη Γαλλία ώστε να μιλήσει με την Βαλενσιέν, η οποία ζητάει παραπάνω από τα 2,5 εκατ. ευρώ που προσφέρει η ομάδα του Πειραιά, ενώ ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο. Ενδιαφέρον της Ξαμάξ για τον Μοδέστο. Φαβορί ο Δασκαλάκης για δεύτερος τερματοφύλακας.
Μετά την θετική έκβαση στην υπόθεση του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος την Πέμπτη έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, οι Ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στον Κάρλος Σάντσες. Ο Εντουάρντο Μαθία αναμένεται να μεταβεί στη Γαλλία ώστε να μιλήσει με την Βαλενσιέν, η οποία ζητάει παραπάνω από τα 2,5 εκατ. ευρώ που προσφέρει η ομάδα του Πειραιά, ενώ ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.
Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα στις διαπραγματεύσεις με την Βαλενσιέν καθώς αν διαπιστώσουν ότι η υπόθεση δυσκολεύει, θα στραφούν σε άλλους παίκτες που έχουν στη λίστα τους.
Ο Ολυμπιακός προσφέρει στη Γαλλική ομάδα 2,5 εκατ. ευρώ που μπορεί να φτάσουν και τα 2,6 τη στιγμή που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα έχει ήδη βρει με τον παίκτη για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Μάλιστα, ο παίκτης δείχνει αρκετά πρόθυμος να φορέσει τα Ερυθρόλευκα.
Ξαμάξ για Μοδέστο
Στη μεταγραφική λίστα της Νοσατέλ Ξαμάξ βρίσκεται ο Φρανσουά Μοδεστό σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, όπου τονίζεται πως το ελβετικό κλάμπ έχει προσεγγίσει τον Κορσικανό αμυντικό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «sport365.fr», η Ξαμάξ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον έμπειρο αμυντικό του Ολυμπιακού και για αυτό άνθρωποι των Ελβετών έχουν πλησιάσει ήδη τον Κορσικανό αμυντικό.
Ανεβαίνει ο Δασκαλάκης
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για δεύτερο τερματοφύλακα, ο οποίος θα είναι αναπληρωματικός του Φράνκο Κοστάντσο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», φαβορί για την θέση του γκολκίπερ που θα συμπληρώσει την «δυάδα» τερματοφυλάκων των Πειραιωτών είναι πλέον ο Σήφης Δασκαλάκης.
Ο υψηλόσωμος πρώην τερματοφύλακας του Εργοτέλη, αρέσει στους ανθρώπους των Πειραιωτών, αφού είναι Έλληνας αλλά έχει και το πλεονέκτημα της ηλικίας (29). Εκτός πάντως από τον Δασκαλάκη στη λίστα με τους υποψηφίους για τον δεύτερο γκολκίπερ, βρίσκονται πάντα τα ονόματα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και Ελντίν Γιακούποβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- O απίθανος Εβάν Φουρνιέ – Όλοι οι πόντοι του MVP στον μεγάλο τελικό (vid)
- «Χρυσός» ο 37ος ελληνικός τελικός στα Κύπελλα Ευρώπης μπάσκετ
- Αυτή είναι η Κανέλλα Χρυσονίδου στην οποία ο Ολυμπιακός αφιέρωσε τη Euroleague
- Ανακουφισμένος και πανευτυχής ο Κόρι Τζόσεφ: «Εκπληκτικό που έπαιξα αυτό τον ρόλο»
- Σκαριόλο: «Μικρές λεπτομέρειες έπαιξαν ρόλο… – Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Με ανοιχτό πούλμαν στον Πειραιά οι πρωταθλητές Ευρώπης (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442