
Στο κόκκινο τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Πέμπτη, μεικτά πρόσημα στη Γουόλ Στριτ
Με το βλέμμα στην αβεβαιότητα στην Αθήνα έκλεισαν χαμηλότερα οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων την Πέμπτη, υποχωρώντας σε χαμηλό τριμήνου. Μεικτά τα πρόσημα στη Νέα Υόρκη, όπου τελικά αντιστράφηκε η πτωτική πορεία των Dow Jones και S&P.
Με το βλέμμα στην αβεβαιότητα στην Αθήνα έκλεισαν χαμηλότερα οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων την Πέμπτη, υποχωρώντας σε χαμηλό τριμήνου. Μεικτά τα πρόσημα στη Νέα Υόρκη, όπου τελικά αντιστράφηκε η πτωτική πορεία των Dow Jones και S&P.
Στην Ευρώπη, τους δείκτες οδήγησαν χαμηλότερα και τα φθηνότερα εμπορεύματα που έπληξαν τις μετοχές των εταιρειών μετάλλων (όπως των Vedanta, Antofagasta, Anglo American).
Στο κόκκινο και οι μετοχές των περισσότερων τραπεζών (Deutsche Bank, Societe Generale, Credit Agricole).
Στην Νέα Υόρκη, την αγορά πίεσαν οι μετοχές των εταιρειών ενέργειας μετά το φθηνότερο αργό. Χαμηλότερα η μετοχή της RIM, η οποία θα ανακοίνωνε τα αποτελέσματά της μετά το κλείσιμο της αγοράς.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με οριακή πτώση 0,03% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι υποχώρησε κατά 0,4%. Χαμηλότερα κατά 0,75% έκλεισε και ο FTSE100 στο Λονδίνο.
Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 11.961,52 μονάδες με άνοδο 0,54% ενώ ο Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,29%. Κατά 0,18% υποχώρησε και ο S&P500.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στο μυαλό του ζωγράφου Δημήτρη Ρόκου: «Άνδρες της διπλανής πόρτας καμαρώνουν αυτάρεσκα με τα όπλα τους»
- Αμπελόκηποι: Τι λέει ο αρχιτέκτονας και CEO ιδιοκτήτης της στάνης στην ταράτσα κτιρίου – Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
- Τουρισμός: Ποια είναι τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα και δεξιότητες
- Φρουτο-δυστοπία, AI slop και μισογυνισμός: Τι είναι το «fruit drama» που έχει καταλάβει το TikTok;
- Δήμαρχος Μαραθώνα στο in: Θα ζητήσουμε παράταση της κήρυξης του Δήμου μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
- Στη Σούδα το αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle»


