
Ο Σάντος σκέφτεται να αφήσει την Εθνική μετά το Euro 2012
Το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μετά το Euro 2012, σκέφτεται ο Φερνάντο Σάντος και μάλιστα, δεν το κρύβει. Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος τεχνικός στο περιθώριο βράβευσής του στο Κασκάις της Λισαβόνας, τόνισε ότι η ενασχόλησή του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για να αποχωρήσει οριστικά από τους πάγκους.
Σε κάθε περίπτωση ο Σάντος ανοίγει το θέμα διαδοχής του στην Εθνική και βάζει την ΕΠΟ σε διαδικασία σκέψης και προετοιμασίας για την επόμενη ημέρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
Άλλωστε, το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το Euro 2012 εφόσον η Εθνική καταφέρει να βρεθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
- Αλλαγή σκηνικού με τους ξένους διαιτητές της Super League λόγω Ισπανών και Ιταλών
- Πικέρμι: Μετωπική σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός μηχανής




