Ο Γόντικας κρίνει τον Σαμαρά για τεχνικό διευθυντή στον ΠΑΟ
Το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συζητήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Γόντικας και ο Γιάννης Σαμαράς. Πρόθεση του Προεδεύοντα αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής είναι να κλείσει το θέμα το δυνατόν συντομότερο και γι' αυτό ζήτησε από τον 50άχρονο προπονητή εσπευσμένα ραντεβού.
Το ενδεχόμενο να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συζητήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Γόντικας και ο Γιάννης Σαμαράς. Πρόθεση του Προεδεύοντα αντιπροέδρου της διοικούσας επιτροπής είναι να κλείσει το θέμα το δυνατόν συντομότερο και γι’ αυτό ζήτησε από τον 50άχρονο προπονητή εσπευσμένα ραντεβού.
Ο ίδιος έχει αφοσιωθεί στο έργο του, αλλά στην ΠΑΕ θεωρούν ότι μετά το αδιέξοδο με τον Ζήση Βρύζα, μπορεί να αποτελέσει λύση στη δύσκολη φάση που περνάει ο Παναθηναϊκός.
Ο Σαμαράς και γνώσεις για το ποδόσφαιρο έχει και εμπειρία σε αυτό το πόστο από τη θητεία του στη Χίρενφέιν. Συνεπώς, μπορεί να βοηθήσει τους Πράσινους τόσο στις επαφές τους με τους ατζέντηδες όσο και με τις ομάδες των ποδοσφαιριστών-στόχων.
Επίσης, είναι Ελληνας, απαραίτητη -όπως κρίθηκε στο Τριφύλλι- προϋπόθεση για να πλαισιώσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και να «γεφυρώσει» το όποιο χάσμα λόγω γλώσσας μπορεί να υπάρχει με τους παίκτες και με τη διοίκηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του Γιάννη Κουρτάκη
- Είδε άλλο ματς ο Τούχελ: «Κάναμε από τα καλύτερα παιχνίδια μας, απλά αποχωρούμε επειδή… χάσαμε»
- Μέσι: «Αυτό το Μουντιάλ είναι πραγματική τρέλα – O Μαραντόνα είναι ο κορυφαίος ever»
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών





