
Κλειστά χαρτιά κρατά η ΝΔ για το θέμα των πρόωρων εκλογών
Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ο Γιάννης Μιχελάκης, για το αν η ΝΔ θα ζητήσει το επόμενο διάστημα πρόωρες εκλογές, επαναλαμβάνοντας πως ισχύουν τα όσα έχει πει μέχρι σήμερα για το θέμα.
«Όταν έρθει η ώρα θα το δούμε» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Γ.Παπακωνσταντίνου.
Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ο Γιάννης Μιχελάκης, για το αν η ΝΔ θα ζητήσει το επόμενο διάστημα πρόωρες εκλογές, επαναλαμβάνοντας πως ισχύουν τα όσα έχει πει μέχρι σήμερα για το θέμα.
«Να έχετε εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας. Δεν είμαστε μια ανεύθυνη αντιπολίτευση. Όταν έρθει η ώρα θα το δούμε» σημείωσε.
Ανοιχτό άφησε πάντως το ενδεχόμενο, στο μέλλον να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Γιώργου Παπακωσταντίνου, καθώς όπως είπε « η πρόταση μομφής είναι ένα όπλο στη φαρέτρα της ΝΔ και θα χρησιμοποιηθεί όποτε το κρίνουμε απαραίτητο».
Κατά τα άλλα, ο κ. Μιχελάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ ζητά μέσα από το Ζάππειο 2, αυτά που έχουν γίνει δεκτά στα Μνημόνια της Πορτογαλίας και της Ιρλανδιας.
«Αυτά που ζητάμε είναι αυτά που έχουν καταφέρει να πάρουν οι δύο αυτές χώρες» τόνισε, ενώ διερωτήθηκε γιατί αρνούνται να δώσουν ό,τι έδωσαν στις άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα τις οριζόντιες περικοπές από ένα σημείο και πάνω.
Ο κ. Μιχελάκης παρουσίασε, μάλιστα, άρθρο του Guardian, το οποίο χαρακτηρίζει την πολιτική του Μνημονίου «ακραίο δημοσιονομικό μαζοχισμό που δεν πρόκειται να πετύχει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
- Πώς αντέδρασε ο προπονητής της Νορβηγίας για τη spider-cam: «Η μπάλα πέφτει ευθεία από τον ουρανό» (vid)
- Άτυπη οικονομία: Εργαζόμενοι χωρίς δικαιώματα και προστασία – Πρωτιά της Ελλάδας
- Γιατί η Σοσάνα Ζούμποφ θεωρεί ότι η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τη δημοκρατία;
- Ασπρόπυργος: Πέθανε ένας από τους τρεις πολυεγκαυματίες από τη φωτιά
- ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη: «Η εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να λειτουργεί με αυτόματο πιλότο»
- Η FIFA πήρε θέση για το γκολ της Αγγλίας και την spider-cam: «Ο αισθητήρας δεν κατέγραψε κάποια επαφή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442