
Ανοίγει ο φάκελος για το Ξάνθη-ΠΑΟ και ΠΑΣ-Καστοριά
Την Τρίτη θα αρχίσουν στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος οι καταθέσεις για τα ματς Ξάνθη - ΠΑΟ και ΠΑΣ - Καστοριά για την υπόθεση των υπέρογκων στοιχηματισμών, που φέρεται ότι απέφεραν κέρδη σε Έλληνες παράγοντες, σε στοιχηματικές εταιρίες της Μαλαισίας. Ως μάρτυρες για να καταθέσουν έχουν κληθεί ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και οι δημοσιογράφοι, Κυριάκος Θωμαϊδης, Μπάμπης Κατσούλης και Φέρρυ Μπατζόγλου.
Την Τρίτη θα αρχίσουν στην Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος οι καταθέσεις για τα ματς Ξάνθη – ΠΑΟ και ΠΑΣ – Καστοριά για την υπόθεση των υπέρογκων στοιχηματισμών, που φέρεται ότι απέφεραν κέρδη σε Έλληνες παράγοντες, σε στοιχηματικές εταιρίες της Μαλαισίας.
Ως μάρτυρες για να καταθέσουν έχουν κληθεί ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και οι δημοσιογράφοι, Κυριάκος Θωμαϊδης, Μπάμπης Κατσούλης και Φέρρυ Μπατζόγλου.
Η υπόθεση είναι γνωστή και συνδέεται με τους αγώνες της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό (3-2) και του ΠΑΣ Γιάννινα με την Καστοριά (1-2) το 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΛ.Α.Σ.: Έτσι ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας – «Ξεκινάμε το μεγάλο ταξίδι για την Ελλάδα»
- Οι ασκήσεις που ρίχνουν την πίεση
- Φοροδιαφυγή: Έρχονται 50.000 έλεγχοι σε νησιά και τουριστικές περιοχές με AI και drones
- Γυμνάσια: Τελευταία ημέρα σήμερα για τους μαθητές – Πότε θα διεξαχθούν οι προαγωγικές εξετάσεις
- Συνταγή: Κοτόπουλο με μανιτάρια
- ΠΑΣΟΚ: Η Επιτροπή Διεύρυνσης του Σκανδαλίδη επιστρατεύει το «βαρύ πυροβολικό» – Η πρώτη εκδήλωση στην Αττική





