Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται ο Άγγελος Χαριστέας, που με δηλώσεις του αφήνει ανοιχτή την πόρτα στην αυστριακή ομάδα.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας διεθνής φορ μιλώντας σε αυστριακή ιστοσελίδα ισχυρίστηκε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά, μέχρι στιγμής δεν του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.
«Το γνωρίζω. Παρ’ όλα αυτά, προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω ομάδα, ενώ παράλληλα υπάρχουν προχωρημένες επαφές με συλλόγους από τη Γερμανία. Για μένα, πάντως, και για την οικογένειά μου είναι σημαντικό να μείνουμε στη γερμανόφωνη Αυστρία. Οπότε, μια τέτοια πρόταση θα με ενδιέφερε» είπε χαρακτηριστικά.
Οι Νιου Γιορκ Νικς διέλυσαν με 130-93 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Game 4 και πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς του NBA για πρώτη φορά μετά το 1999, σπάζοντας παράλληλα μια σειρά από ιστορικά ρεκόρ.
Τα δεδομένα που υπάρχουν για τον τόπο διεξαγωγής του Final Four της Euroleague το 2027 – Η συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η… αστάθεια στην περιοχή και οι πιθανότερες έδρες στην Ευρώπη.