Στους 28 οι νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές στην Αιτή
Οι πλημμύρες που πλήττουν την Αϊτή τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει το θάνατο 28 ανθρώπων, οι 22 από αυτούς στην περιοχή της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.
Οι πλημμύρες που πλήττουν την Αϊτή τις τελευταίες ημέρες έχουν προκαλέσει το θάνατο 28 ανθρώπων, οι 22 από αυτούς στην περιοχή της πρωτεύουσας Πορτ-ο-Πρενς, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.
Οκτώ άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έξι εξακολουθούν να αγνοούνται, ενώ περισσότερα από 600 σπίτια έχουν καταστραφεί μετά τις καταρρακτώδεις βροχές.
«Τα περισσότερα θύματα προέρχονται από συνοικίες της πρωτεύουσας, ειδικά από την Πενσιονβίλ, όπου 15 άνθρωποι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα ερείπια των σπιτιών τους» διευκρίνισε αξιωματούχος της υπηρεσίας.
Οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν πλημμύρες και κατολισθήσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.
«Η κατάσταση είναι κρίσιμη σε πολλές συνοικίες της πρωτεύουσας, όπου βρίσκονται καταυλισμοί αστέγων» από τον σεισμό του περασμένου Ιανουαρίου, πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;

