Στο κολυμβητήριο του Λαιμού μεταφέρεται αύριο, Σάββατο, η σειρά των τελικών στην Α1 πόλο των ανδρών, με τη Βουλιαγμένη να υποδέχεται στις 20:00 τον Ολυμπιακό, στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι.
Στο κολυμβητήριο του Λαιμού μεταφέρεται αύριο, Σάββατο, η σειρά των τελικών στην Α1 πόλο των ανδρών, με τη Βουλιαγμένη να υποδέχεται στις 20:00 τον Ολυμπιακό, στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 6-2 την περασμένη Τετάρτη στον Πειραιά, απέκτησαν προβάδισμα με 2-1 στις νίκες και χρειάζονται άλλη μία, προκειμένου να «στεφθούν» για πέμπτη διαδοχική χρονιά πρωταθλητές Ελλάδας.
Από την πλευρά τους, οι «μπέμπηδες» θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους, όπως είχαν κάνει στο δεύτερο ματς της σειράς (10-9 στην παράταση), και να διεκδικήσουν τον τίτλο σε πέμπτο παιχνίδι, την προσεχή Τετάρτη στον Πειραιά.
Διαιτητές του τέταρτου τελικού, ο οποίος θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ-1, θα είναι οι Σταυρόπουλος και Κουρέτας.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.