Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Φράνκο Κοστάνσο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους. «Μακάρι να πετύχω όσα έχει πετύχει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Θέλω να πετύχω στην ομάδα, γιατί έχω ενημερωθεί για το μέγεθος του συλλόγου και την ιστορία του» τα πρώτα λόγια του νέου γκολκίπερ των Πειραιωτών.
Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Φράνκο Κοστάνσο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους.
Η πτήση του Αργεντινού γκολκίπερ έφτασε στην ώρα της με αρκετούς δημοσιογράφους να τον περιμένουν για τις πρώτες δηλώσεις. Ο Κοστάνσο εμφανίστηκε ευδιάθετος και φορώντας το κασκόλ του Ολυμπιακού τόνισε:
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αγωνίζεται στο Champions League. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή που έκανα και ελπίζω να καθιερωθώ».
Και στη συνέχεια προσέθεσε: «Μακάρι να πετύχω όσα έχει πετύχει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Θέλω να πετύχω στην ομάδα, γιατί έχω ενημερωθεί για το μέγεθος του συλλόγου και την ιστορία του» τα πρώτα λόγια του νέου γκολκίπερ των Πειραιωτών.
Ο Κοστάνσο αναμένεται να μεταβεί στου Ρέντη όπου θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στη συνέχεια θα μεταβεί στο «Metropolitan» για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ακολούθως θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ όπου αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίασή του
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.