Οι εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και της Σερβίας αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε σήμερα στη Μελβούρνη, παρουσία περίπου 28.000 θεατών. Οι «πλάβι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ανταμ Φεντερίκι, ήταν σε καλή ημέρα και διατήρησε απαραβίαστη την εστία του.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Οι «μάχες» που ακολουθούν είναι πολλές και ο Μπαρτζώκας κέρδισε χθες πολλά με την επιλογή του Χολ στην δωδεκάδα των πρωταθλητών, αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Λαρεντζάκη
Ο Νεϊμαρ αποκάλυψε την ανθρώπινη πλευρά του, αποκαλύπτοντας ότι δεν έζησε παιδικά χρόνια όπως τα περισσότερα παιδιά, ενώ τόνισε πως βιώνει όλα τα συναισθήματα που βιώνει ένας απλός άνθρωπος.