Τα κρασιά της Οινοποιίας Αναστασίας Φράγκου στην ηλεκτρονική κάβα House of Wine
Τα εκλεκτά κρασιά της Οινοποιίας της Αναστασίας Φράγκου μπορείτε πλέον να τα προμηθευθείτε και ηλεκτρονικά στο House of Wine, τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική κάβα στο ελληνικό διαδίκτυο.
Τα εκλεκτά κρασιά της Οινοποιίας της Αναστασίας Φράγκου μπορείτε πλέον να τα προμηθευθείτε και ηλεκτρονικά στο House of Wine, τη μεγαλύτερη ηλεκτρονική κάβα στο ελληνικό διαδίκτυο.
Η Οινοποιία της Αναστασίας Φράγκου ιδρύθηκε το 1986 στα Μεσόγεια. Εκεί, με αγάπη για το ποιοτικό κρασί,η Αναστασία Φράγκου μετέτρεψε το παραδοσιακό οικογενειακό πατητήρι σε υπερσύγχρονη μονάδα οινοποίησης. Το οινοποιείο βρίσκεται στη Ραφήνα, ενώ τα αμπέλια που καλλιεργούνται είναι στη περιοχή της Ραφήνας, των Σπάτων και του Πικερμίου. Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες του οινοποιείου ανέρχονται σε 120 στρέμματα, ενώ υπάρχουν και συνεργαζόμενοι παραγωγοί με περίπου άλλα 350 στρέμματα. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται είναι κυρίως το Σαββατιανό, η Μαλαγουζιά, καθώς και Αγιωργίτικο, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, και Grenache Rouge. Οι στρεμματικές αποδόσεις των αμπελιών είναι πολύ μικρές (έως 500 κιλά/στρέμμα) με αποτέλεσμα τα κρασιά που παράγονται να είναι πλούσια σε αρώματα και γεύση.
Τα κρασιά της Αναστασίας Φράγκου που μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά είναι:
- Ο Νέηλυς μια κορυφαία μονοποικιλιακή Μαλαγουζιά με εκρηκτικά αρώματα και συναρπαστική γεύση, το βραβευμένο (Διεθνής διαγωνισμός Θεσσαλονίκης 2009) με χρυσό μετάλλιο Σαββατιανό που κυριολεκτικά απογειώνει την ταπεινή ποικιλία των Μεσογείων και την ανεβάζει σε πρωτόγνωρα επίπεδα ποιότητας
- Ο βραβευμένος (Concour Mondial 2011) ερυθρός Άλυπος Οίνος.
House of Wine
- Μουντιάλ 2026: Ισπανός πιλότος «γλέντησε» Αργεντινούς επιβάτες μετά την ήττα στον τελικό (vid)
- Αυτό το καλοκαίρι κάθε βραδιά μεταμορφώνεται σε μία κινηματογραφική εμπειρία με την Xiaomi TV S Mini LED Series 2026
- ΗΠΑ: Η «δίψα» για data centers… συρρικνώνει λίμνες – Οι εντυπωσιακές συμπτώσεις
- Ο Μπρους Λι πέθανε ξαφνικά στο απόγειο της καριέρας του – Οι τελευταίες ημέρες της ζωής του
- Απέναντι στους εμπόρους πτυχίων χρειάζονται πολιτικές όχι συνθήματα
- Ντε Λα Φουέντε: Ο πιο φθηνός πρωταθλητής
- Ακρόπολη: Άνδρας τραυμάτισε δύο Αμερικανούς τουρίστες με μαχαίρι
- Ρόντμαν για ΛεΜπρόν: «Ο ευκολότερος παίκτης που θα μπορούσα να μαρκάρω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-MKv9gQHpICM-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442