Υπεραμύνεται των αποφάσεων της η ΕΠΟ με νέα ανακοίνωση
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, με την οποία καθιστά ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί στο πλαίσιο των κανονισμών και θα παραμείνει εναρμονισμένη στις επιταγές του καταστατικού της και των νόμων, τόσο των ελληνικών όσο και της UEFA.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ, με την οποία καθιστά ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί στο πλαίσιο των κανονισμών και θα παραμείνει εναρμονισμένη στις επιταγές του καταστατικού της και των νόμων, τόσο των ελληνικών όσο και της UEFA.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει συγκεκριμένα:
«Με αφορμή όλα τα ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και τις δημόσιες τοποθετήσεις πολλών και διαφόρων προσώπων για τα ζητήματα αυτά, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής:
Σε αντίθεση με όλους τους… ειδήμονες, που έχουν άποψη επί παντός του επιστητού και χωρίς γνώση του αντικειμένου εκτοξεύουν πομφόλυγες, η ΕΠΟ σε όλα τα ζητήματα επέδειξε σοβαρότητα, μέτρο και, το σημαντικότερο όλων, λειτούργησε και εξακολουθεί να λειτουργεί στο πλαίσιο των κανονισμών που διέπουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλήρως εναρμονισμένη στις επιταγές του Καταστατικού της, των ελληνικών νόμων και, φυσικά, της προϊστάμενης αρχής του ποδοσφαίρου στην ήπειρό μας, της UEFA.
Η θέση αυτή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι απαρέγκλιτη, αταλάντευτη και ως κύριο στόχο της έχει τη διαφύλαξη των θεσμών. Σε όλα τα επίπεδα.
Όσο και αν ορισμένοι επιθυμούν ή επιδιώκουν να επιλέγουν άλλους δρόμους, προκειμένου να επιτύχουν ό,τι τους εξυπηρετεί, δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Οι κανονισμοί και οι θεσμοί θα προφυλαχτούν και η νομιμότητα θα υπερισχύσει».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η δύσκολη εξίσωση με τους ξένους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές 2-1: Επιστροφή στις νίκες με Εμπαπέ και Βινίσιους
- Ίντερ – Κόμο 3-2: Οι «νερατζούρι» προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με επική ανατροπή
- Μπράιτον – Τσέλσι 3-0: Για Ευρώπη οι «Γλάροι», σε κίνδυνο οι «Μπλε»
- Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ – Δύο χρόνια απ’ την κατάκτηση του Youth League από τον Θρύλο
- Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας 80-72: Πρόκριση για τους Καταλανούς και στο… βάθος Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πού μπορούν να συναντηθούν οι δύο «αιώνιοι»
- Αταμάν: «Θα δώσουμε μάχη για να πάμε στο Final Four»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442