Ο Αντρέι Κιριλένκο επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, με δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στη Ρωσία. Ο 31χρονος αστέρας των Γιούτα Τζαζ βρέθηκε στην ρωσική πρωτεύουσα χθές (28/5) για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Κίμκι με την Σπαρτάκ και μετά τη λήξη του αγώνα δήλωσε ότι θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της Ρωσίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ και όλα είναι εντάξει. Έμαθα για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και θα ενταχθώ στην εθνική μέσα Ιουλίου».
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.