
Δεν αναγνωρίζει την ήττα ο Πεπ, αισιόδοξος για το τρόπαιο ο σερ Άλεξ
Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται το βράδυ του Σαββάτου (21:45, ΝΕΤ) με έπαθλο το... ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Champions League. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο τελετυαίο ίσως παιχνίδι του στον πάγκο των Καταλανών τόνισε πως για «μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει νίκη ή ήττα. Η νίκη σε ακολουθεί πάντα». Από την πλευρά του, ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον ξεκαθάρισε ότι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τίθεται θέμα εκδίκησης, προσθέτοντας: «Είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009».
Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται το βράδυ του Σαββάτου (21:45, ΝΕΤ) με έπαθλο το… ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Champions League.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο τελευταίο ίσως παιχνίδι του στον πάγκο των Καταλανών τόνισε πως για «μια ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει νίκη ή ήττα. Η νίκη σε ακολουθεί πάντα».
Από την πλευρά του, ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον ξεκαθάρισε ότι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τίθεται θέμα εκδίκησης, προσθέτοντας: «Είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή της Μητέρας: Η Μελάνια Τραμπ για το γιο της Μπάρον, τη μητέρα της και οι συμβουλές μητρότητας
- Απόδοση στο σχολείο και οικονομικοί πόροι – Το χάσμα είναι ζήτημα κοινωνικού περιβάλλοντος
- Ανδρουλάκης για Δημητριάδη: Ο «εθνικός ωτακουστής» κάνει μαθήματα υψηλής πολιτικής, αντί να λογοδοτήσει
- Χανταϊός σε κρουαζιερόπλοιο: Ξεκίνησε η απομάκρυνση των επιβατών του MV Hondius που βρισκόταν σε καραντίνα
- Γεωργία: Η πενταετία που «εξαϋλώθηκε» το αγροτικό εισόδημα
- Το ξέσπασμα της μητέρας του Τσιτσιπά: «Η Μπαντόσα ήταν βάρος για τον Στέφανο»





