Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού Βόλου
Απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενοχλημένοι οι άνθρωποι του Δικεφάλου που απάντησαν με καυστική ανακοίνωση, στην οποία κάνουν αναφορά σε ανομία, τσαμπουκά και παραλογισμό. «Ντροπή» καταλήγουν οι Κιτρινόμαυροι στο κείμενό τους. Λόγους υγείας επικαλέστηκε ο Αχιλλέας Μπέος για την είσοδό του στα αποδυτήρια κατά την εκδίκαση της ένστασης. Με την σειρά της η Ενωση ζήτησε την τιμωρία τόσο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και του προέδρου της ομάδας για ηθικού λόγους.
Απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει η ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ενοχλημένοι οι άνθρωποι του Δικεφάλου που απάντησαν με καυστική ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της Ενωσης αναφέρει: «Η χρονιά για τη Super League και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011. Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό. Ντροπή».
Μπέος: «Ενα βήμα από το εγκεφαλικό»
Λόγους υγείας επικαλέστηκε ο Αχιλλέας Μπέος για την είσοδό του στα αποδυτήρια κατά την εκδίκαση της ένστασης. Με την σειρά της η Ενωση ζήτησε την τιμωρία τόσο του Ολυμπιακού Βόλου όσο και του προέδρου της ομάδας για ηθικού λόγους.
«Πριν το ματς θέλησα να συναντήσω τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο και να τους πως καλώς ήλθατε. Στο ημίχρονο ήθελα να δω τον γιατρό. Ήμουν ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό, η πίεση μου είχε φτάσει στο 23. Πήγα να μπω μέσα για να τον βρω και έσπρωξα την πόρτα, αλλά έπεσε το τζάμι κι έσπασε» υποστήριξε ο Αχιλλέας Μπέος, ενώ ο νομικός εκπρόσωπος των Ερυθρολεύκων ζήτησε η ομάδα να αθωωθεί, καθώς «οι αγώνες κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».
Ο νομικός αντιπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Γρηγορίου, κατέθεσε μία φωτογραφία στην οποία ο Αχιλλέας Μπέος ήταν με τον παρατηρητή του αγώνα στις 19:15
Κατά την έξοδό του ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου δήλωσε: «Ο Αδαμίδης ψάχνει για άλλοθι γιατί έρχονται οι εποχές των κορνέδων και των γιαουρτιών».
Από την πλευρά του ο Βασίλης Δημητριάδης ανέφερε: «Στις 19:00 είδα τον Μπέο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να μιλά σε διαιτητές και παίκτες σε έντονο ύφος. Στο ημίχρονο ακούσαμε φωνές και σπασίματα στα αποδυτήρια, δεν τον άκουσα να λέει πως θέλει χάπια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)




![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)


















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442