
Η ΑΕΚ κατέθεσε την ένσταση
Η ΑΕΚ κατέθεσε την Τρίτη ένσταση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω της εισόδου του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια. Μετά από πολύ σκέψη, αρκετές διαβουλεύσεις και αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, οι διοικούντες την Ένωση αποφάσισαν να κυνηγήσουν την υπόθεση στα δικαστήρια. Η ένσταση της ΑΕΚ βασίζεται στο άρθρο 19 παράγραφος 5 του ΚΑΠ.
Η ΑΕΚ κατέθεσε την Τρίτη ένσταση για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου λόγω της εισόδου του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια. Μετά από πολύ σκέψη, αρκετές διαβουλεύσεις και αφού συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, οι διοικούντες την Ένωση αποφάσισαν να κυνηγήσουν την υπόθεση στα δικαστήρια.
Η ένσταση της ΑΕΚ βασίζεται στο άρθρο 19 παράγραφος 5 του ΚΑΠ, στο οποίο αναφέρεται: «Απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσικοθεραπευτή κτλ).
Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ. 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εύβοια: Σύλληψη δύο ανηλίκων για πρόκληση πυρκαγιάς στην Ερέτρια
- Ο Μπρους Σπρίνγκστιν πιστεύει στον «εποικοδομητικό πατριωτισμό»
- Συνάντηση Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης
- Η Future of Egypt γίνεται ο νέος οικονομικός γίγαντας της Αιγύπτου
- Ενισχύεται η Ζαλγκίρις: Ανακοίνωσε τον Στέρλινγκ Μπράουν
- Τριάντα χρόνια από τη γέννηση της Ντόλι – Η κλωνοποιημένη προβατίνα που άνοιξε νέο δρόμο στην ιατρική


