
Στη Γκρέμιο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα
Στη Γκρέμιο θα αγωνίζεται από τη νέα αγνωστική περίοδο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της βραζιλιάνικης ομάδας, ο πρόεδρος, Πάουλο Οντόνε. Την επόμενη εβδομάδα ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει στη χώρα του για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2012. Η Αλ Αχλί προστέθηκε στις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ.
Στη Γκρέμιο θα αγωνίζεται από τη νέα αγνωστική περίοδο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της βραζιλιάνικης ομάδας, ο πρόεδρος, Πάουλο Οντόνε. Την επόμενη εβδομάδα ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει στη χώρα του για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2012.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη συμφωνία. Έχουμε δεσμευτεί να ενισχύσουμε κι άλλο την ομάδα μας και να κάνουμε μία καλή πορεία στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα», δήλωσε ο πρόεδρος της Γκρέμιο. Οπως αναφέρουν οι Τρικολόρ στην ανακοίνωσή τους, «ο Ζιλμπέρτο μίλησε την Κυριακή το βραδύ στο τηλέφωνο με τον αντιπρόεδρο, Βιθέντε Αντόνιο Μάρτινς και εμφανίστηκε πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία να επιστρέψει στη Βραζιλία».
Στην ιστοσελίδα της Γκρέμιο μίλησε και ο Γκάμπριελ λέγοντας: «Είναι ένας σούπερ επαγγελματίας, μία πολύ θετική προσθήκη για την ομάδα μας και ένας ηγέτης. Δεν είναι τυχαίο που έπαιξε για δέκα χρόνια στην Ευρώπη και την εθνική Βραζιλίας, όπου ήταν και αρχηγός».
«Η Αλ Αχλί θέλει Σισέ»
Η Αλ Αχλί προστέθηκε στις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ.
Η ιστοσελίδα «extraTime.az» από το Αζερμπαϊτζάν φιλοξενεί δηλώσεις του του πρώην μασέρ της Εθνικής ομάδας, Φαϊκ Γκουσεϊνοφ σύμφωνα με τις οποίες ο Γάλλος σταρ είναι πιθανό να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αλ Αχλί: «Η Αλ-Αχλί χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και για αυτό εκπρόσωποι της έκαναν πρόταση στον διεθνή Γάλλο στράικερ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο πληθωρισμός εκτινάσσεται στο 5,4%, γιατί αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να καταπολεμήσει την ακρίβεια
- «Tο μπολάκι με τα κοσμήματα που το έχετε;» – Οι διάλογοι από τη δράση της σπείρας που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Πάρτι στα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε και… μπουγέλο στον Γιασικεβίτσιους (vid)
- Υπάρχουν και κερδισμένοι στον πόλεμο στο Ιράν: Εταιρείες και τράπεζες είδαν την κρίση ως ευκαιρία
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη







