
Ο ΠΑΟ για πάντα στην καρδιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα
Για πάντα στην καρδιά του δήλωσε πως θα έχει τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στο Τριφύλλι. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε «κολακευμένος» από όσα έζησε στο ΟΑΚΑ. «Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σήμερα (σ.σ.: Κυριακή 22/05) πήρα δώρα από όλους και ό,τι και να γίνει, ακόμα και να φύγω, θα έχω τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μου» είπε χαρακτηριστικά.
Για πάντα στην καρδιά του δήλωσε πως θα έχει τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που άφησε μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στο Τριφύλλι. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε «κολακευμένος» από όσα έζησε στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά:
«Είναι πολύ σημαντική για μας η νίκη και η πρωτιά. Είναι καλό που διεκδικούμε ακόμα και στα play-of f την πρωτιά και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα έζησα φοβερές στιγμές. Όλο το γήπεδο φώναζε το όνομα μου. Είναι στιγμές που δεν έχω ξανά ζήσει. Είμαι κολακευμένος.
» Ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Σήμερα (σ.σ.: Κυριακή 22/05) πήρα δώρα από όλους και ό,τι και να γίνει, ακόμα και να φύγω, θα έχω τον Παναθηναϊκό στην καρδιά μου. Είμαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με αυτά που έχω ζήσει. Όσον αφορά το συμβόλαιο μου, δεν έχω πιέσει καταστάσεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη
- Ρωσικό πετρέλαιο: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παρατείνει τελικά την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων
- Τραμπ: Η εξέταση αρχείων για τα UFO φέρνει στο φως ενδιαφέροντα έγγραφα
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
