
Παράταση μέχρι τις 30 Μαΐου για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των επιχειρήσεων
Έως τις 30 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών.
Κωστούλας Γεώργιος
Έως τις 30 Μαΐου παρατείνεται η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής φορολογικών δηλώσεων νομικών προσώπων, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση που θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, «η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που ορίζεται με την περίπτωσης α΄ της παραγράφου 2 του άρθρου 107 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος για τα νομικά πρόσωπα της παρ.1 του άρθρου 101 του ν.2238/1994, όταν υποβάλλονται ηλεκτρονικά παρατείνεται μέχρι τις 30 Μαΐου 2011, ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του νομικού προσώπου.
Αυτή η παράταση δεν ισχύει για τα νομικά πρόσωπα που συντάσσουν ετήσιες οικονομικές καταστάσεις με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, καθώς και για τις τραπεζικές και ασφαλιστικές επιχειρήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- Ο Τόλκιν, ο Άντι Σέρκις και η διαμάχη για το λευκό κάστινγκ του νέου «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει απόψε τμήμα της Περιφερειακής Οδού λόγω εργασιών για το flyover
- Ινδία: Βίαιη αστυνομική επέμβαση σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Μόντι στο Νέο Δελχί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)







![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442